Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Herleiden

Ik moet uit het hoofd de volgende opgave herleiden.

3 log 7/1/3 log 1/7

hoe was het ook al weer?

Rogier
Student hbo - zaterdag 29 oktober 2005

Antwoord

3log 7= log 7/log 3
1/3log 1/7 = log 1/7 / log 1/3 = ..........
Zou dat nou niet lukken ??? Om een idee te krijgen kun je ook beide delen even met een rekenmachine uitrekenen.

Met vriendelijke groet
JaDeX

jadex
zaterdag 29 oktober 2005

©2001-2024 WisFaq