\require{AMSmath} Stelsel Hoe los ik dit stelsel op? 3x2+6y=0 6x-6y2=0 Kim Student Hoger Onderwijs België - donderdag 22 september 2005 Antwoord Uit 6x-6y2=0 volgt 6x=6y2, dus x=y2. Dit kun je substitueren (invullen) in de andere vergelijking. Je krijgt dan: 3y4+6y=0. Moet kunnen.... hk donderdag 22 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik dit stelsel op? 3x2+6y=0 6x-6y2=0 Kim Student Hoger Onderwijs België - donderdag 22 september 2005
Kim Student Hoger Onderwijs België - donderdag 22 september 2005
Uit 6x-6y2=0 volgt 6x=6y2, dus x=y2. Dit kun je substitueren (invullen) in de andere vergelijking. Je krijgt dan: 3y4+6y=0. Moet kunnen.... hk donderdag 22 september 2005
hk donderdag 22 september 2005
©2001-2024 WisFaq