\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 40357 Re: Differentiaalvergelijking oplossen Hoi, bedankt voor het antwoord! Volgens mij kan a = (ax+b2 alleen als a=0 en b=0, omdat de x variabel is. Klopt dit? Alvast bedankt! Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 september 2005 Antwoord Hallo Ja, dat klopt. De rechte met vgl y=0, dat is dus de x-as, is de enige rechte wiens functievoorschrift voldoet aan de differentiaalvergelijking. Merk op: er zijn andere functies die geen rechten zijn die ook voldoen aan de differentiaalvergelijking. Groetjes Igor woensdag 21 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, bedankt voor het antwoord! Volgens mij kan a = (ax+b2 alleen als a=0 en b=0, omdat de x variabel is. Klopt dit? Alvast bedankt! Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 september 2005
Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 september 2005
Hallo Ja, dat klopt. De rechte met vgl y=0, dat is dus de x-as, is de enige rechte wiens functievoorschrift voldoet aan de differentiaalvergelijking. Merk op: er zijn andere functies die geen rechten zijn die ook voldoen aan de differentiaalvergelijking. Groetjes Igor woensdag 21 september 2005
Igor woensdag 21 september 2005
©2001-2024 WisFaq