\require{AMSmath} Integraal ln(1-Vx) Ik heb het geprobeerd met pi maar die bleek te moeilijk wat zou ik moeten doen? ik krijg het wortelteken niet weg Thierr Student universiteit België - dinsdag 20 september 2005 Antwoord Hallo Probeer toch gewoon een substitutietje, voorbeeld: 1-Öx = t Þ -0.5/Öx dx = dt Þ -0.5/(1-t) dx = dt Þ ... Groetjes Igor dinsdag 20 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het geprobeerd met pi maar die bleek te moeilijk wat zou ik moeten doen? ik krijg het wortelteken niet weg Thierr Student universiteit België - dinsdag 20 september 2005
Thierr Student universiteit België - dinsdag 20 september 2005
Hallo Probeer toch gewoon een substitutietje, voorbeeld: 1-Öx = t Þ -0.5/Öx dx = dt Þ -0.5/(1-t) dx = dt Þ ... Groetjes Igor dinsdag 20 september 2005
Igor dinsdag 20 september 2005
©2001-2024 WisFaq