\require{AMSmath} Primitieve van een natuurlijke log Hoe bereken je òln(x).dx ? De Vos Student universiteit België - vrijdag 19 augustus 2005 Antwoord Met behulp van partieel primitiveren: òln(x)dx=ò1×ln(x)dx=x×ln(x)-òx×1/xdx= x×ln(x)-òdx=x×ln(x)-x hk vrijdag 19 augustus 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je òln(x).dx ? De Vos Student universiteit België - vrijdag 19 augustus 2005
De Vos Student universiteit België - vrijdag 19 augustus 2005
Met behulp van partieel primitiveren: òln(x)dx=ò1×ln(x)dx=x×ln(x)-òx×1/xdx= x×ln(x)-òdx=x×ln(x)-x hk vrijdag 19 augustus 2005
hk vrijdag 19 augustus 2005
©2001-2024 WisFaq