\require{AMSmath} Matrices vermenigvuldigen Gegeven is de matrix A en BA= 1 2 B= p q 2 3 5 11Bereken p en q als gegeven is: AB = BABedankt! Mike Student universiteit - woensdag 27 juli 2005 Antwoord Zou het een bezwaar zijn AB en BA uit te rekenen en dan er van uitgaan dat AB=BA? Zou dan het antwoord er niet zo uitrollen? Ik denk 't wel... WvR woensdag 27 juli 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de matrix A en BA= 1 2 B= p q 2 3 5 11Bereken p en q als gegeven is: AB = BABedankt! Mike Student universiteit - woensdag 27 juli 2005
A= 1 2 B= p q 2 3 5 11
Mike Student universiteit - woensdag 27 juli 2005
Zou het een bezwaar zijn AB en BA uit te rekenen en dan er van uitgaan dat AB=BA? Zou dan het antwoord er niet zo uitrollen? Ik denk 't wel... WvR woensdag 27 juli 2005
WvR woensdag 27 juli 2005
©2001-2025 WisFaq