\require{AMSmath} Wat is de primitieve van deze functie? f(x)=23-xF(x)=? hu Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005 Antwoord Hallo,Heb je de spelregels wel bekeken? Normaal verwachten we wel iets meer dan alleen een opgave. Wat heb je al geprobeerd of waar ligt het probleem?Ik zal je enkele aanwijzingen geven:23-x = 23 · 2-x$\int{}$2x dx = 2x/ln(2)Probeer je dan even verder?mvg,Tom td zondag 3 juli 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=23-xF(x)=? hu Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005
hu Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005
Hallo,Heb je de spelregels wel bekeken? Normaal verwachten we wel iets meer dan alleen een opgave. Wat heb je al geprobeerd of waar ligt het probleem?Ik zal je enkele aanwijzingen geven:23-x = 23 · 2-x$\int{}$2x dx = 2x/ln(2)Probeer je dan even verder?mvg,Tom td zondag 3 juli 2005
td zondag 3 juli 2005
©2001-2024 WisFaq