\require{AMSmath} Waarom is sin delta x/delta x = 1 en niet 0 ( x in radialen) waarom is sin delta x/delta x = 1 en niet 0 ( x in radialen) yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 juni 2005 Antwoord Beste Yara,Bedoel je de limiet van sin(x)/x voor x - 0?Pas er L'Hopital (teller en noemer afleiden dus) op toe en je vind cos(x), deze is 1 voor x = 0.Bedoelde je dan niet d(sinx)/dx misschien?mvg,Tom td woensdag 22 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
waarom is sin delta x/delta x = 1 en niet 0 ( x in radialen) yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 juni 2005
yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 juni 2005
Beste Yara,Bedoel je de limiet van sin(x)/x voor x - 0?Pas er L'Hopital (teller en noemer afleiden dus) op toe en je vind cos(x), deze is 1 voor x = 0.Bedoelde je dan niet d(sinx)/dx misschien?mvg,Tom td woensdag 22 juni 2005
td woensdag 22 juni 2005
©2001-2024 WisFaq