Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Wat betekent cc?

Hoeveel centiliter is 150 cc ?

Stas E
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 15 oktober 2001

Antwoord

"cc" betekent "cubic centimeter" dus 150 cc = 150 cm3 = 0,150 dm3 = 0,150 liter = 15 cl.

Of ook:
150 cc = 150 cm3 = 150 ml = 15 cl

Dus:
1 cc = 1 cm3

WvR
maandag 15 oktober 2001

©2001-2024 WisFaq