\require{AMSmath} Oefening Substitutiemethode Ik probeer volgende oefening opnieuw op te lossen, maar kom steeds een verkeerde uitkomst uit... 1-0òx(x2+1)5dx ik stel t= x2+1 dan is dt= 2x dx wordt 1/2dt=xdx dan schrijf ik 1/2òt5dt = 1/2 t6/6 +C als ik dan de integraal uitreken van o naar 1 dan kom ik steeds 3 uit (36/12) maar de uitkomst zou 21/4 moeten zijn.... Alvast Bedankt Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005 Antwoord Volgens mij maak je dan ergens een rekenfoutje... Verder geen probleem dan... WvR zondag 5 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik probeer volgende oefening opnieuw op te lossen, maar kom steeds een verkeerde uitkomst uit... 1-0òx(x2+1)5dx ik stel t= x2+1 dan is dt= 2x dx wordt 1/2dt=xdx dan schrijf ik 1/2òt5dt = 1/2 t6/6 +C als ik dan de integraal uitreken van o naar 1 dan kom ik steeds 3 uit (36/12) maar de uitkomst zou 21/4 moeten zijn.... Alvast Bedankt Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005
Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005
Volgens mij maak je dan ergens een rekenfoutje... Verder geen probleem dan... WvR zondag 5 juni 2005
WvR zondag 5 juni 2005
©2001-2024 WisFaq