\require{AMSmath} Primitiveren van e f(x)= 100 * e-0.2(x-100)Wie kan mij uitleggen hoe ik deze functie moet primitiveren... ik kom er niet uit... Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 mei 2005 Antwoord Verander van variabele met behulp van de substitutie -0.2(x-100) = u, zodat -0.2dx = du. cl donderdag 12 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)= 100 * e-0.2(x-100)Wie kan mij uitleggen hoe ik deze functie moet primitiveren... ik kom er niet uit... Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 mei 2005
Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 mei 2005
Verander van variabele met behulp van de substitutie -0.2(x-100) = u, zodat -0.2dx = du. cl donderdag 12 mei 2005
cl donderdag 12 mei 2005
©2001-2024 WisFaq