\require{AMSmath} Domein en bereik bepalen Hoe moeten we het domein en bereik bepalen van deze twee functies? f(x)=2x4+4x3-8x2+12x-6G(x)=-3√(4x2-80)ook vragen wij ons af wat het verschil is tussen nulpunten berekenen en snijpunten bepalen met de y-as.bedankt. Tic-Ta Iets anders - dinsdag 26 april 2005 Antwoord Heeft de uitdrukking f(x) zin voor alle waarden van x?Voor welke waarden van x is wat er staat voor G(x) niet zinvol? (Kijk naar de wortel...)Nulpunten zijn geen snijpunten met de y-as maar... cl dinsdag 26 april 2005 Re: Domein en Bereik bepalen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moeten we het domein en bereik bepalen van deze twee functies? f(x)=2x4+4x3-8x2+12x-6G(x)=-3√(4x2-80)ook vragen wij ons af wat het verschil is tussen nulpunten berekenen en snijpunten bepalen met de y-as.bedankt. Tic-Ta Iets anders - dinsdag 26 april 2005
Tic-Ta Iets anders - dinsdag 26 april 2005
Heeft de uitdrukking f(x) zin voor alle waarden van x?Voor welke waarden van x is wat er staat voor G(x) niet zinvol? (Kijk naar de wortel...)Nulpunten zijn geen snijpunten met de y-as maar... cl dinsdag 26 april 2005
cl dinsdag 26 april 2005
©2001-2025 WisFaq