\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 742 Re: Berekeningen met sinus, cosinus en tangens Hallo,Zou u voor mij de voorbeelden 2 en 3 kunnen uitwerken? deze snap ik nog niet helemaal...Aalvast bedankt!Groeten Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005 Antwoord Voorbeeld 2Er stond al: sin $\angle$B = 48/80Met je GR (Ti83+):Eventueel nog even controleren of de rekenmachine op graden staat. Het antwoord zou dan ongeveer 37° moeten zijn.Voorbeeld 3Er stond: cos 53° = AC/10Links en rechts vermenigvuldigen met 10 geeft:10·cos 53° = AC...en dat kan je dan zo intikken op je GR. WvR woensdag 30 maart 2005 Re: Re: Berekeningen met sinus, cosinus en tangens ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Zou u voor mij de voorbeelden 2 en 3 kunnen uitwerken? deze snap ik nog niet helemaal...Aalvast bedankt!Groeten Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005
Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005
Voorbeeld 2Er stond al: sin $\angle$B = 48/80Met je GR (Ti83+):Eventueel nog even controleren of de rekenmachine op graden staat. Het antwoord zou dan ongeveer 37° moeten zijn.Voorbeeld 3Er stond: cos 53° = AC/10Links en rechts vermenigvuldigen met 10 geeft:10·cos 53° = AC...en dat kan je dan zo intikken op je GR. WvR woensdag 30 maart 2005
WvR woensdag 30 maart 2005
©2001-2024 WisFaq