\require{AMSmath} Rekenmachine met GON (grd, grad) Doordat mijn TI-83 geen GON stelsel ondersteunt (400 graden stelsel), ben ik op zoek naar een simpele rekenmachine die wel gon ondersteund.Het is voor landmeetkunde O. Bot Student hbo - woensdag 9 maart 2005 Antwoord Op mijn TI30X (IIB) kan je voor hoekeenheden kiezen tussen DEG, RAD en GRD. Eenmaal gekozen voor GRD geeft die machine:SIN(100) = 1SIN-1(0.5√(2)) = 50Een simple machine dus, die 'decimale' grads ondersteunt.Maar wellicht helpt de info op onderstaande link ook wel. Zie 'Goniologie' door Oscar van Vlijmen dk zondag 13 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Doordat mijn TI-83 geen GON stelsel ondersteunt (400 graden stelsel), ben ik op zoek naar een simpele rekenmachine die wel gon ondersteund.Het is voor landmeetkunde O. Bot Student hbo - woensdag 9 maart 2005
O. Bot Student hbo - woensdag 9 maart 2005
Op mijn TI30X (IIB) kan je voor hoekeenheden kiezen tussen DEG, RAD en GRD. Eenmaal gekozen voor GRD geeft die machine:SIN(100) = 1SIN-1(0.5√(2)) = 50Een simple machine dus, die 'decimale' grads ondersteunt.Maar wellicht helpt de info op onderstaande link ook wel. Zie 'Goniologie' door Oscar van Vlijmen dk zondag 13 maart 2005
Zie 'Goniologie' door Oscar van Vlijmen
dk zondag 13 maart 2005
©2001-2024 WisFaq