\require{AMSmath} Wat is de afgeleide van deze functie??? goeiedag ik heb een probleem om de afgeleide te berekenen van deze functie, kunnen jullie mij helpen? hier is hij: F(x) = ((4/3)x)2 + (16/3)x + (16/3) . ((4x +8)/x) Sam de Student universiteit België - maandag 28 februari 2005 Antwoord Herschrijven van F(x) = ((4/3)x)2+ (16/3)x + (16/3) . ((4x +8)/x) levert 16/9x2+16/3x+64/3+128/x=16/9x2+16/3x+4/3+128x-1 Dan moet het toch lukken? hk maandag 28 februari 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
goeiedag ik heb een probleem om de afgeleide te berekenen van deze functie, kunnen jullie mij helpen? hier is hij: F(x) = ((4/3)x)2 + (16/3)x + (16/3) . ((4x +8)/x) Sam de Student universiteit België - maandag 28 februari 2005
Sam de Student universiteit België - maandag 28 februari 2005
Herschrijven van F(x) = ((4/3)x)2+ (16/3)x + (16/3) . ((4x +8)/x) levert 16/9x2+16/3x+64/3+128/x=16/9x2+16/3x+4/3+128x-1 Dan moet het toch lukken? hk maandag 28 februari 2005
hk maandag 28 februari 2005
©2001-2025 WisFaq