\require{AMSmath} Kegelsneden Hoe kan je een kegelsnede als een vergelijking opschrijven? sama Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005 Antwoord Hallo, De standaard carthesische vergelijkingen van de 3 kegelsneden zien er zo uit: - Parabool: y2 = 2px - Ellips: x2/a2 + y2/b2 = 1 (met a2-b2=c2) - Hyperbool: x2/a2 - y2/b2 = 1 (met a2+b2=c2) Meer informatie, ook over de vergelijkingen, vind je via onderstaande link. mvg, Tom Zie Kegelsneden td dinsdag 8 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je een kegelsnede als een vergelijking opschrijven? sama Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005
sama Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005
Hallo, De standaard carthesische vergelijkingen van de 3 kegelsneden zien er zo uit: - Parabool: y2 = 2px - Ellips: x2/a2 + y2/b2 = 1 (met a2-b2=c2) - Hyperbool: x2/a2 - y2/b2 = 1 (met a2+b2=c2) Meer informatie, ook over de vergelijkingen, vind je via onderstaande link. mvg, Tom Zie Kegelsneden td dinsdag 8 februari 2005
Zie Kegelsneden
td dinsdag 8 februari 2005
©2001-2024 WisFaq