Dit is een reactie op vraag 32973 Re: Logaritmische vergelijking oplossen thnx, alleen zou ik ook graag willen weten hoe je er snel achter kan komen dat je 2 kan schrijven als 3log9.. $teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005 Antwoord basiskennis !!!!Definitieformule: glog a = b Û a = gbOf glog gn = n dus dan geldt ook 3log 9 = 3log 32 = 2Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 20 januari 2005 ©2001-2022 WisFaq
thnx, alleen zou ik ook graag willen weten hoe je er snel achter kan komen dat je 2 kan schrijven als 3log9.. $teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005
$teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005
basiskennis !!!!Definitieformule: glog a = b Û a = gbOf glog gn = n dus dan geldt ook 3log 9 = 3log 32 = 2Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 20 januari 2005
jadex donderdag 20 januari 2005
©2001-2022 WisFaq