\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking oplossen het zal wel een domme vraag zijn, maar hoe los je 3logx=2+3log15 op? $teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005 Antwoord 3logx = 3log9 + 3log15 = 3log135. Dus x=135Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 20 januari 2005 Re: Logaritmische vergelijking oplossen ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
het zal wel een domme vraag zijn, maar hoe los je 3logx=2+3log15 op? $teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005
$teven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 januari 2005
3logx = 3log9 + 3log15 = 3log135. Dus x=135Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 20 januari 2005
jadex donderdag 20 januari 2005
©2001-2022 WisFaq