\require{AMSmath} Differentiaalvgl via integreren van een differentiaalvgl als opgave hadden we in de les gekregen: y2(1+(y')2)=R2 en hieruit zou onmiddellijk volgen dat (x-C)2 + f2(x) = R2 de algemene oplossing is. Hoe zie je dit? Bedankt, Charlotte Charlo Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005 Antwoord Charlotte, de vgl. kun je schrijven als y/(ÖR2-y2) dy =dx. Integreren geeft:ÖR2-y2=x+c. Verder lukt het wel, denk ik. kn woensdag 5 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als opgave hadden we in de les gekregen: y2(1+(y')2)=R2 en hieruit zou onmiddellijk volgen dat (x-C)2 + f2(x) = R2 de algemene oplossing is. Hoe zie je dit? Bedankt, Charlotte Charlo Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005
Charlo Student Hoger Onderwijs België - woensdag 5 januari 2005
Charlotte, de vgl. kun je schrijven als y/(ÖR2-y2) dy =dx. Integreren geeft:ÖR2-y2=x+c. Verder lukt het wel, denk ik. kn woensdag 5 januari 2005
kn woensdag 5 januari 2005
©2001-2024 WisFaq