\require{AMSmath} Integraal hoe moet ik beginnen bij het uitrekenen van deze integraal:òÖ(1+(4/9)x^(-2/3))??dank umet vriendelijke groeten kris l Student Hoger Onderwijs België - maandag 13 december 2004 Antwoord Kris, stel (4/9)x^(-2/3)=t2Þx=(8/27)t^-3. dx=(-8/9)t^-4 dt.daarna in de integrand tana=t.de resterende integraal is direct uit te rekenen.succes. kn maandag 13 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet ik beginnen bij het uitrekenen van deze integraal:òÖ(1+(4/9)x^(-2/3))??dank umet vriendelijke groeten kris l Student Hoger Onderwijs België - maandag 13 december 2004
kris l Student Hoger Onderwijs België - maandag 13 december 2004
Kris, stel (4/9)x^(-2/3)=t2Þx=(8/27)t^-3. dx=(-8/9)t^-4 dt.daarna in de integrand tana=t.de resterende integraal is direct uit te rekenen.succes. kn maandag 13 december 2004
kn maandag 13 december 2004
©2001-2024 WisFaq