\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 31237 Re: Re: Re: Som berekenen Ok even voor de zekerheid, åm=0 tot ¥ ((-1)^m)/(3^m(2m+1))= Ö3*arctan(1/Ö3) Heel er bedankt voor Uw hulp! Fleur Student hbo - zondag 12 december 2004 Antwoord dag Fleur, Helemaal goed! en graag gedaan, groet, Anneke zondag 12 december 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok even voor de zekerheid, åm=0 tot ¥ ((-1)^m)/(3^m(2m+1))= Ö3*arctan(1/Ö3) Heel er bedankt voor Uw hulp! Fleur Student hbo - zondag 12 december 2004
Fleur Student hbo - zondag 12 december 2004
dag Fleur, Helemaal goed! en graag gedaan, groet, Anneke zondag 12 december 2004
Anneke zondag 12 december 2004
©2001-2025 WisFaq