\require{AMSmath} Berekenen van afgeleiden Hallo ik weet niet hoe ik moet beginnen voor het berekenen van deze afgeleiden: ik gebruik D voor symbool voor de afgeleide : 1.) D(1/5Öx) 2.) D(Öx / x) 3.) D(Öx/3Öx) 4.) D(x2/Öx) 5.) D(xÖx/3Öx) Kan iemand mij hier de truukjes geven hoe je eraan komt dank u bij voorbaat Steven Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 december 2004 Antwoord Ik doe er één voor, de rest mag je zelf doen. 3) f(x)=Ö(x)/3Ö(x)=x^1/2/x^1/3=x^(1/2-1/3)=x^(1/6) f'(x)=1/6x^(-5/6)=1/6×1/6Ö(x5)=1/(66Ö(x5)) hk zondag 5 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik weet niet hoe ik moet beginnen voor het berekenen van deze afgeleiden: ik gebruik D voor symbool voor de afgeleide : 1.) D(1/5Öx) 2.) D(Öx / x) 3.) D(Öx/3Öx) 4.) D(x2/Öx) 5.) D(xÖx/3Öx) Kan iemand mij hier de truukjes geven hoe je eraan komt dank u bij voorbaat Steven Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 december 2004
Steven Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 december 2004
Ik doe er één voor, de rest mag je zelf doen. 3) f(x)=Ö(x)/3Ö(x)=x^1/2/x^1/3=x^(1/2-1/3)=x^(1/6) f'(x)=1/6x^(-5/6)=1/6×1/6Ö(x5)=1/(66Ö(x5)) hk zondag 5 december 2004
hk zondag 5 december 2004
©2001-2024 WisFaq