\require{AMSmath} Partieel gedeelte van een dv Hallo,Zou iemand voor mij het partieel gedeelte kunnen bepalen van de volgende dv?y"+2y'+10y=5·cos(3t)bvd Hans Student hbo - donderdag 18 november 2004 Antwoord Hans,Van de vgl. y''+py'+qy=0 is de algeme oplossing: y(t)=e^rt(asinjt+bcosjt) waarbij r=-p/2 enj=1/2Ö4q-p2.Voor een particuliere oplossing :probeerAsin3t+Bcos36.Hopelijk lukt het zo. kn donderdag 18 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Zou iemand voor mij het partieel gedeelte kunnen bepalen van de volgende dv?y"+2y'+10y=5·cos(3t)bvd Hans Student hbo - donderdag 18 november 2004
Hans Student hbo - donderdag 18 november 2004
Hans,Van de vgl. y''+py'+qy=0 is de algeme oplossing: y(t)=e^rt(asinjt+bcosjt) waarbij r=-p/2 enj=1/2Ö4q-p2.Voor een particuliere oplossing :probeerAsin3t+Bcos36.Hopelijk lukt het zo. kn donderdag 18 november 2004
kn donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq