\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Goeieavond, er staan wel andere vragen m.b.t. ontbinden in factoren maar daar kom ik niet wijzer uit.dus stel ik de volgende vraag:x^3 -6x^2 +11x -6 , er moet 0 uitkomen, stel dat ik 2 gebruik.x^3 = 8-6x = -12^2 = -24? +11x = +22-6 bijft -6 als ik alles op en aftrek komt er 0 uit toch?zoja, dan is me ander vraag, stel dat ik nu 3 gebruik.x^3 = 27 correct?-6x^2 = -36 correct?+11x = +33 correct?-6 blijft -5als ik weer alles optel en aftrek is het dan 8 ? (50-42)hopelijk kunt u mij antwoord geven want ik kom er niet uit. Pascal Student hbo - dinsdag 16 november 2004 Antwoord Hallo Pascal,Als x = 2 dan is -6x2 = -6.22 = -6.4 = -24Als x = 3 dan is -6x2 = -6.32 = -6.9 = -54PS: ook voor x = 1 geldt dat x3-6x2+11x-6 = 0 wl dinsdag 16 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goeieavond, er staan wel andere vragen m.b.t. ontbinden in factoren maar daar kom ik niet wijzer uit.dus stel ik de volgende vraag:x^3 -6x^2 +11x -6 , er moet 0 uitkomen, stel dat ik 2 gebruik.x^3 = 8-6x = -12^2 = -24? +11x = +22-6 bijft -6 als ik alles op en aftrek komt er 0 uit toch?zoja, dan is me ander vraag, stel dat ik nu 3 gebruik.x^3 = 27 correct?-6x^2 = -36 correct?+11x = +33 correct?-6 blijft -5als ik weer alles optel en aftrek is het dan 8 ? (50-42)hopelijk kunt u mij antwoord geven want ik kom er niet uit. Pascal Student hbo - dinsdag 16 november 2004
Pascal Student hbo - dinsdag 16 november 2004
Hallo Pascal,Als x = 2 dan is -6x2 = -6.22 = -6.4 = -24Als x = 3 dan is -6x2 = -6.32 = -6.9 = -54PS: ook voor x = 1 geldt dat x3-6x2+11x-6 = 0 wl dinsdag 16 november 2004
wl dinsdag 16 november 2004
©2001-2024 WisFaq