\require{AMSmath} Som van vier getallen kun je 4 opeenvolgende natuurlijke getallen vinden waarvan de som 638 is? charlo 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004 Antwoord Met een rekenkundige rij misschien?Sn= 638t1= xt2= x+1 enz...moet lukkengroet pl maandag 11 oktober 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
kun je 4 opeenvolgende natuurlijke getallen vinden waarvan de som 638 is? charlo 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004
charlo 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004
Met een rekenkundige rij misschien?Sn= 638t1= xt2= x+1 enz...moet lukkengroet pl maandag 11 oktober 2004
pl maandag 11 oktober 2004
©2001-2025 WisFaq