\require{AMSmath} Hoe reken je van kubieke cm naar liter? Hoe reken je van kubieke cm naar liter? robert Ouder - zondag 10 oktober 2004 Antwoord Onthoud dat 1 liter = 1 dm3. Omdat 1000 cm3 = 1 dm3... moet dus het aantal cm3 delen door 1000 om dm3 (=liter) te krijgen.Voorbeeld:11000 cm3 = 11 dm3 = 11 liter WvR zondag 10 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken je van kubieke cm naar liter? robert Ouder - zondag 10 oktober 2004
robert Ouder - zondag 10 oktober 2004
Onthoud dat 1 liter = 1 dm3. Omdat 1000 cm3 = 1 dm3... moet dus het aantal cm3 delen door 1000 om dm3 (=liter) te krijgen.Voorbeeld:11000 cm3 = 11 dm3 = 11 liter WvR zondag 10 oktober 2004
WvR zondag 10 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq