\require{AMSmath} Majorant - minorant Wat betekent nu precies majorant en minorant? Wat is het verschil ertussen? Bjorn Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 oktober 2004 Antwoord majorant = bovengrens, minorant = ondergrens. Het verschil moge duidelijk zijn. Met vriendelijke groetJaDeX Zie pagina 18 jadex zondag 10 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat betekent nu precies majorant en minorant? Wat is het verschil ertussen? Bjorn Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 oktober 2004
Bjorn Student Hoger Onderwijs België - zondag 10 oktober 2004
majorant = bovengrens, minorant = ondergrens. Het verschil moge duidelijk zijn. Met vriendelijke groetJaDeX Zie pagina 18 jadex zondag 10 oktober 2004
Zie pagina 18
jadex zondag 10 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq