\require{AMSmath} Kwadraten 1) ik zoek een kwadraat van 2 cijfers wat eindigd op een 1 2) het grootste kwadraat kleiner dan 1000 wie oh wie kan mij helpen met deze 2 vragen? m.v.g jack Student hbo - dinsdag 21 september 2004 Antwoord Neem een rekenmachine en maak een lijstje met kwadraten: 12=1 22=4 32=9 42=16 ... Succes. wh dinsdag 21 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1) ik zoek een kwadraat van 2 cijfers wat eindigd op een 1 2) het grootste kwadraat kleiner dan 1000 wie oh wie kan mij helpen met deze 2 vragen? m.v.g jack Student hbo - dinsdag 21 september 2004
jack Student hbo - dinsdag 21 september 2004
Neem een rekenmachine en maak een lijstje met kwadraten: 12=1 22=4 32=9 42=16 ... Succes. wh dinsdag 21 september 2004
wh dinsdag 21 september 2004
©2001-2024 WisFaq