\require{AMSmath} Breuken Ik probeer een begin te maken om breuken te begrijpen maar alle begin is moeilijk. Dus ik schaam mij wel een beetje maar ja, fijn dat julie er zijn?:2 3/4 x 53/8 =Hoe doe ik dit nu toch?.Dank, Maria. Maria Ouder - maandag 13 september 2004 Antwoord Hallo Maria(2 = 8/4) + 3/4 = 11/411/4* 53/8=11*53/4*8= 583/32 = 187/32als je het nog niet snapt stel dan gerust een wedervraag.vriendelijke groeten pl maandag 13 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik probeer een begin te maken om breuken te begrijpen maar alle begin is moeilijk. Dus ik schaam mij wel een beetje maar ja, fijn dat julie er zijn?:2 3/4 x 53/8 =Hoe doe ik dit nu toch?.Dank, Maria. Maria Ouder - maandag 13 september 2004
Maria Ouder - maandag 13 september 2004
Hallo Maria(2 = 8/4) + 3/4 = 11/411/4* 53/8=11*53/4*8= 583/32 = 187/32als je het nog niet snapt stel dan gerust een wedervraag.vriendelijke groeten pl maandag 13 september 2004
pl maandag 13 september 2004
©2001-2024 WisFaq