\require{AMSmath} Integreren van een breuk ln(x)/x² Ik ben op zoek naar de oplossing van:De integraal van ln(x)/x² van 1 tot 2 Hibbe Student hbo - zondag 12 september 2004 Antwoord Met behulp van partieel primitiveren vinden weòln(x)/x2dx=ò1/x2ln(x)dx-1/x.ln(x)+ò1/x2dx=-ln(x)/x-1/x.Daarna grenzen invullen. hk zondag 12 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben op zoek naar de oplossing van:De integraal van ln(x)/x² van 1 tot 2 Hibbe Student hbo - zondag 12 september 2004
Hibbe Student hbo - zondag 12 september 2004
Met behulp van partieel primitiveren vinden weòln(x)/x2dx=ò1/x2ln(x)dx-1/x.ln(x)+ò1/x2dx=-ln(x)/x-1/x.Daarna grenzen invullen. hk zondag 12 september 2004
hk zondag 12 september 2004
©2001-2024 WisFaq