\require{AMSmath} Primitieve van secans en cosecans functie in mijn cursus analyse vond ik het volgendeòsec x dx=ln|sec x + tan x| + Cenòcsc x dx=òln|csc x - cot x| + CHoe kom je hier aan?Alvast bedankt Yannic Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 21 augustus 2004 Antwoord Beste Yannick,Voor òsec(x)dx = ln|sec(x)+tan(x)| + c zie Math2.org.Voor òcsc(x)dx = -ln|csc(x)+cot(x)| + c zie eveneens Math2.org.Bewijzen voor andere interessante integralen kun je op de pagina http://www.math2.org/math/integrals/tableof.htm vinden. Davy zaterdag 21 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
in mijn cursus analyse vond ik het volgendeòsec x dx=ln|sec x + tan x| + Cenòcsc x dx=òln|csc x - cot x| + CHoe kom je hier aan?Alvast bedankt Yannic Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 21 augustus 2004
Yannic Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 21 augustus 2004
Beste Yannick,Voor òsec(x)dx = ln|sec(x)+tan(x)| + c zie Math2.org.Voor òcsc(x)dx = -ln|csc(x)+cot(x)| + c zie eveneens Math2.org.Bewijzen voor andere interessante integralen kun je op de pagina http://www.math2.org/math/integrals/tableof.htm vinden. Davy zaterdag 21 augustus 2004
Davy zaterdag 21 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq