Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Periode bepalen van y=sin x+cos x

Hoe kan je de periode berekenen van
y= sin x+ cos x

bij een sinusfunctie weet ik wel hoe het moet maar hier zit ik vast

freder
Leerling mbo - dinsdag 20 juli 2004

Antwoord

Dat is een aardige! Het 'handigst' is om de functie te schrijven in de vorm y=...·sin(...). Erg voor-de-handliggend is dat niet... maar vooruit maar, het is vakantie. Kijk maar eens of je hier chocola van kan maken:

q338img1.gifq338img2.gif

Hoe kom je er op...?!

WvR
dinsdag 20 juli 2004

 Re: Periode bepalen van y=sin x + cos x 

©2001-2024 WisFaq