Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Integraal bepalen

integraal cosx/sin2x dx
mijn uitkomst is integraal -1/sinx +C
maar volgens aantwoordenboek klopt dat niet wat doe ik fout?
ik begin zo:
sinx= u
dsinx=du
cosxdx=du
met uitkomst ò-1/sinx +c
b.v.d elmir

elmir
Student hbo - maandag 28 juni 2004

Antwoord

Lijkt me niks mis mee:

q25882img1.gif

Dat integraalteken bij het antwoord hoort er niet, denk ik.

WvR
maandag 28 juni 2004

©2001-2024 WisFaq