Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Berekeningen percentage boven en onder de honderd

hoi
hoeveel is
3% onder het 100 van 8125
cursist van N.H.A.

R B ar
Iets anders - donderdag 10 juni 2004

Antwoord

Ik begrijp absoluut niet wat je met de uitdrukking 'onder het 100' bedoelt, dus ik interpreteer de vraag maar naar eigen goeddunken. Bedoel je iets totaal anders, kom dan maar weer terug met een duidelijker omschrijving.

3 % van 8125 = 0,03 x 8125 = 243,75 en 8125 - 243,75 = 7881,25

MBL
donderdag 10 juni 2004

 Re: Berekeningen percentage boven en onder de honderd 
Re: Berekeningen percentage boven en onder de honderd

©2001-2024 WisFaq