\require{AMSmath} Vergelijking oplossen ik heb het volgende B=-b*a/1-b hierbij is a=1/C*R+1 b=C*R/C*R+1 Nu zegt mijn dictaat dat hieruit ht volgende komt B=-C*R/1+C*R Ik kom hier echter niet aan uit, heb het al op verschillende manieren geprobeerd, maar ben er nog steeds niet uit. Met vriendelijke groet Niels Braspenning Niels Student hbo - maandag 24 mei 2004 Antwoord Valt nogal mee: WvR maandag 24 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb het volgende B=-b*a/1-b hierbij is a=1/C*R+1 b=C*R/C*R+1 Nu zegt mijn dictaat dat hieruit ht volgende komt B=-C*R/1+C*R Ik kom hier echter niet aan uit, heb het al op verschillende manieren geprobeerd, maar ben er nog steeds niet uit. Met vriendelijke groet Niels Braspenning Niels Student hbo - maandag 24 mei 2004
Niels Student hbo - maandag 24 mei 2004
Valt nogal mee: WvR maandag 24 mei 2004
WvR maandag 24 mei 2004
©2001-2024 WisFaq