\require{AMSmath} Wat is de vergelijking van de regressielijn? ik heb hier de volgende gegevens.X y43 243 344 744 644 444 545 845 945 746 9de vraag is : A)wat is de vergelijking van de regressielijnB)als jan een testscore (=x) van 42 haalt, wat is dan de best mogelijke inschatting van zijn cijfer voor Nederlands = (y)ik zou graag de berekening weten want ik begrijp er iet veel vangroetjes stefan Student universiteit België - zondag 23 mei 2004 Antwoord Zoeken in de database levert al heel wat op, verder kun je in elk statistiekboek wel vinden hoe deze methode werkt.Enkele links:Regressie 1aRegressie 1bRegressie 2Regressie 3Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 23 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb hier de volgende gegevens.X y43 243 344 744 644 444 545 845 945 746 9de vraag is : A)wat is de vergelijking van de regressielijnB)als jan een testscore (=x) van 42 haalt, wat is dan de best mogelijke inschatting van zijn cijfer voor Nederlands = (y)ik zou graag de berekening weten want ik begrijp er iet veel vangroetjes stefan Student universiteit België - zondag 23 mei 2004
stefan Student universiteit België - zondag 23 mei 2004
Zoeken in de database levert al heel wat op, verder kun je in elk statistiekboek wel vinden hoe deze methode werkt.Enkele links:Regressie 1aRegressie 1bRegressie 2Regressie 3Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 23 mei 2004
jadex zondag 23 mei 2004
©2001-2024 WisFaq