\require{AMSmath} Algebraische structuren we beschouwen de samenstellingswet komt na in verzameling van de afbeeldingen van A in AIn symbolen:o:AxA-A : (g,g)-g°f met xÎA:(g°f)(x)=g(f(x))a)neem A=Q en f(x)=x2 ; g(x)=2x-3geef het voorschrift voor g°f(x) en voor f°g(x)b)is er een neutraal element voor o? Ki Student universiteit België - dinsdag 18 mei 2004 Antwoord (gof)(x) = g(x2) = 2(x2) - 3(fog)(x) = f(2x-3) = (2x-3)2Wat de tweede vraag betreft: kijk eens wat de functie g(x) = x doet. MBL dinsdag 18 mei 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
we beschouwen de samenstellingswet komt na in verzameling van de afbeeldingen van A in AIn symbolen:o:AxA-A : (g,g)-g°f met xÎA:(g°f)(x)=g(f(x))a)neem A=Q en f(x)=x2 ; g(x)=2x-3geef het voorschrift voor g°f(x) en voor f°g(x)b)is er een neutraal element voor o? Ki Student universiteit België - dinsdag 18 mei 2004
Ki Student universiteit België - dinsdag 18 mei 2004
(gof)(x) = g(x2) = 2(x2) - 3(fog)(x) = f(2x-3) = (2x-3)2Wat de tweede vraag betreft: kijk eens wat de functie g(x) = x doet. MBL dinsdag 18 mei 2004
MBL dinsdag 18 mei 2004
©2001-2025 WisFaq