\require{AMSmath} Cirkel met loodrechte stralen In een cirkel met middelpunt O en straal r staan twee stralen loodrecht op elkaar. [AO] en [BO] zijn loodrechte projecties van die stralen op een middellijn.Bewijs dat |AO|2 + |OB|2 = r2 kirste Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 mei 2004 Antwoord Applet werkt niet meer.Download het bestand.$\Delta$AOP~$\Delta$BQO (want...)OP=QO=r$\Rightarrow$$\Delta$AOP en $\Delta$BQO zijn congruent! Volgens mij ben je er dan al bijna toch? WvR zaterdag 15 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In een cirkel met middelpunt O en straal r staan twee stralen loodrecht op elkaar. [AO] en [BO] zijn loodrechte projecties van die stralen op een middellijn.Bewijs dat |AO|2 + |OB|2 = r2 kirste Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 mei 2004
kirste Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 mei 2004
Applet werkt niet meer.Download het bestand.$\Delta$AOP~$\Delta$BQO (want...)OP=QO=r$\Rightarrow$$\Delta$AOP en $\Delta$BQO zijn congruent! Volgens mij ben je er dan al bijna toch? WvR zaterdag 15 mei 2004
WvR zaterdag 15 mei 2004
©2001-2024 WisFaq