\require{AMSmath} Integreren van (2x²+1)/x Kunnen jullie mij even voordoen hoe ik de volgende integraal oplos: (2x2+1)/x dxWaarschijnlijk is het heel makkelijk alleen ik zie het even niet!Alvast bedanktNiels Niels Student hbo - donderdag 13 mei 2004 Antwoord $\int{}$(2x2+1)/x dx = $\int{}$ 2x + 1/x dx = x2 + ln x + cMet vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 13 mei 2004 Re: Integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunnen jullie mij even voordoen hoe ik de volgende integraal oplos: (2x2+1)/x dxWaarschijnlijk is het heel makkelijk alleen ik zie het even niet!Alvast bedanktNiels Niels Student hbo - donderdag 13 mei 2004
Niels Student hbo - donderdag 13 mei 2004
$\int{}$(2x2+1)/x dx = $\int{}$ 2x + 1/x dx = x2 + ln x + cMet vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 13 mei 2004
jadex donderdag 13 mei 2004
©2001-2024 WisFaq