\require{AMSmath} Navermenigvuldigen Wat gebeurt er als je een matrix NA-vermenigvuldigt met een diagonaalmatrix? jetten Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 april 2004 Antwoord Stel de matrix = A en de diagonaalmatrix = D Maak nu het product A . D (dit is een na-vermenigvuldiging) en bekijk het resultaat. Dit in tegenstelling tot het resultaat van D . A (dit is een voor-vermenigvuldiging). LL vrijdag 30 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat gebeurt er als je een matrix NA-vermenigvuldigt met een diagonaalmatrix? jetten Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 april 2004
jetten Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 april 2004
Stel de matrix = A en de diagonaalmatrix = D Maak nu het product A . D (dit is een na-vermenigvuldiging) en bekijk het resultaat. Dit in tegenstelling tot het resultaat van D . A (dit is een voor-vermenigvuldiging). LL vrijdag 30 april 2004
LL vrijdag 30 april 2004
©2001-2024 WisFaq