\require{AMSmath} Integraal hallo,we moeten volgende integraal oplossen,en ik zit er al ene heel weekend op te zoeken,zouden jullie me aub kunnen helpen?òdx/Ö(a2sin2x+b2cos2x) inge Student universiteit België - maandag 5 april 2004 Antwoord gebruik:* sin2x+cos2x=1;* cos2x= 1-2sin2x = 2cos2x - 1hieruit volgt:cos2x=...sin2x=...gebruik deze om van die 'vervelende' kwadraatjes af te komen.groeten,martijn mg maandag 5 april 2004 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,we moeten volgende integraal oplossen,en ik zit er al ene heel weekend op te zoeken,zouden jullie me aub kunnen helpen?òdx/Ö(a2sin2x+b2cos2x) inge Student universiteit België - maandag 5 april 2004
inge Student universiteit België - maandag 5 april 2004
gebruik:* sin2x+cos2x=1;* cos2x= 1-2sin2x = 2cos2x - 1hieruit volgt:cos2x=...sin2x=...gebruik deze om van die 'vervelende' kwadraatjes af te komen.groeten,martijn mg maandag 5 april 2004
mg maandag 5 april 2004
©2001-2024 WisFaq