\require{AMSmath} Recursieve rij We zijn nu bezig op school met recursieformules. de meesten snap ik wel, maar er is 1 formule die ik niet snap. t(n+2)= t(n+1)+t(n), t(0)=t(1)=1mijn vraag is dus: wat betekend iedere term, en hoe kan ik bv t(5) uitrekenen???? Nimrod Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 maart 2004 Antwoord Hallo Nimrod,t(0)=1 (is gegeven)t(1)=1 (is gegeven)t(2)=2 (t(1)+t(0))t(3)=3 (t(2)+t(1))t(4)=5 (t(3)+t(2))t(5)=8 (t(4)+t(3))..t(n+2)=t(n+1)+t(n)Wil je meer weten over deze rij? Zoek dan binnen WisFaq onder Fibonacci. wl dinsdag 23 maart 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
We zijn nu bezig op school met recursieformules. de meesten snap ik wel, maar er is 1 formule die ik niet snap. t(n+2)= t(n+1)+t(n), t(0)=t(1)=1mijn vraag is dus: wat betekend iedere term, en hoe kan ik bv t(5) uitrekenen???? Nimrod Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 maart 2004
Nimrod Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 maart 2004
Hallo Nimrod,t(0)=1 (is gegeven)t(1)=1 (is gegeven)t(2)=2 (t(1)+t(0))t(3)=3 (t(2)+t(1))t(4)=5 (t(3)+t(2))t(5)=8 (t(4)+t(3))..t(n+2)=t(n+1)+t(n)Wil je meer weten over deze rij? Zoek dan binnen WisFaq onder Fibonacci. wl dinsdag 23 maart 2004
wl dinsdag 23 maart 2004
©2001-2025 WisFaq