\require{AMSmath} Uiterste waarden Ik heb het volgende vraag:gegeven is f(x) = 6x2 - x3 op domein [-3,7]. ik heb de uiterste waarden berekend:f(0) = 0 is minimumf(4) = 32 is maximumf(-3) = 81 en f(7) = -49 (welke van die twee is de randminimum en welke is de rand maximum?) Farina Cursist vavo - vrijdag 27 februari 2004 Antwoord Grafiek tekenen?..kan je 't zelf wel zien toch? WvR vrijdag 27 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het volgende vraag:gegeven is f(x) = 6x2 - x3 op domein [-3,7]. ik heb de uiterste waarden berekend:f(0) = 0 is minimumf(4) = 32 is maximumf(-3) = 81 en f(7) = -49 (welke van die twee is de randminimum en welke is de rand maximum?) Farina Cursist vavo - vrijdag 27 februari 2004
Farina Cursist vavo - vrijdag 27 februari 2004
Grafiek tekenen?..kan je 't zelf wel zien toch? WvR vrijdag 27 februari 2004
WvR vrijdag 27 februari 2004
©2001-2024 WisFaq