\require{AMSmath} Integreren kunt u me helpen met de volgende opgave:ò1/x2*1/cos2(1/2x)dx j mooi Student hbo - woensdag 11 februari 2004 Antwoord Je weet dat (1/x2).dx = -d(1/x) = -2.d(1/2x).Substitueer 1/2x door bv. u en je bekomt een fundamentele integraal.Resultaat = -2.tan(1/2x) + c . LL donderdag 12 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u me helpen met de volgende opgave:ò1/x2*1/cos2(1/2x)dx j mooi Student hbo - woensdag 11 februari 2004
j mooi Student hbo - woensdag 11 februari 2004
Je weet dat (1/x2).dx = -d(1/x) = -2.d(1/2x).Substitueer 1/2x door bv. u en je bekomt een fundamentele integraal.Resultaat = -2.tan(1/2x) + c . LL donderdag 12 februari 2004
LL donderdag 12 februari 2004
©2001-2024 WisFaq