\require{AMSmath} Oplossen los op in : sin 3/2g= -1/2 felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004 Antwoord Schrijf voor -1/2 de aangepaste vorm sin(-p/6) en pas daarna het je vast bekende oplosschema toe. 3x/2 = -p/6 + k.2p of 3x/2 = 7p/6 + k.2p enz. MBL woensdag 4 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
los op in : sin 3/2g= -1/2 felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004
felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004
Schrijf voor -1/2 de aangepaste vorm sin(-p/6) en pas daarna het je vast bekende oplosschema toe. 3x/2 = -p/6 + k.2p of 3x/2 = 7p/6 + k.2p enz. MBL woensdag 4 februari 2004
MBL woensdag 4 februari 2004
©2001-2024 WisFaq