\require{AMSmath} Vierdegraads, derdegraads etc Hoe los ik dit op:x3 - 6x2 + 8x = 0en dit:x4 - 6x3 + 9x2 = 0 Jochem Student hbo - maandag 26 januari 2004 Antwoord Ontbinden in factoren! Dus: x(x2-6x+8)=0 Enz... x2(x2-6x+9)=0 Enz... Zie Vergelijkingen oplossen m.b.v. ontbinden in factoren. WvR maandag 26 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik dit op:x3 - 6x2 + 8x = 0en dit:x4 - 6x3 + 9x2 = 0 Jochem Student hbo - maandag 26 januari 2004
Jochem Student hbo - maandag 26 januari 2004
Ontbinden in factoren! Dus: x(x2-6x+8)=0 Enz... x2(x2-6x+9)=0 Enz... Zie Vergelijkingen oplossen m.b.v. ontbinden in factoren. WvR maandag 26 januari 2004
WvR maandag 26 januari 2004
©2001-2024 WisFaq