\require{AMSmath} Integreren van een ellips Hoe bereken je deze integraal?y = Ö(b2-(b2/a2)·x2) stepha Student hbo - zaterdag 24 januari 2004 Antwoord Met de integraalstelling van Green gaat het allemaal een stuk makkelijker!Parametrisering: x=a·cost, y=b·sint, 0t2.Er volgt dan: WvR zaterdag 24 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je deze integraal?y = Ö(b2-(b2/a2)·x2) stepha Student hbo - zaterdag 24 januari 2004
stepha Student hbo - zaterdag 24 januari 2004
Met de integraalstelling van Green gaat het allemaal een stuk makkelijker!Parametrisering: x=a·cost, y=b·sint, 0t2.Er volgt dan: WvR zaterdag 24 januari 2004
WvR zaterdag 24 januari 2004
©2001-2024 WisFaq