\require{AMSmath} Kromme schetsen? als voorbeeld x= ch^(2)t en y= sh 2t gegeven is. Hoe begin je daar dan aan moest je deze kromme t willen tekenen in gesloten interval 1,2? greetz aan de wisfaq-team Yvonne Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2004 Antwoord Uit de eigenschappen van de sinh en cosh volgt onmiddellijk dat x2-y2=1, de vergelijking van een hyperbool met y=x en y=-x als asymptoten. cl dinsdag 13 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als voorbeeld x= ch^(2)t en y= sh 2t gegeven is. Hoe begin je daar dan aan moest je deze kromme t willen tekenen in gesloten interval 1,2? greetz aan de wisfaq-team Yvonne Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2004
Yvonne Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2004
Uit de eigenschappen van de sinh en cosh volgt onmiddellijk dat x2-y2=1, de vergelijking van een hyperbool met y=x en y=-x als asymptoten. cl dinsdag 13 januari 2004
cl dinsdag 13 januari 2004
©2001-2024 WisFaq