\require{AMSmath} Mogelijke antwoorden noteren bij restmodulen ik heb ongeveer een vraag in dezelfde richting dan Laurence. ALs je nu de volgende opdracht hebt : 7424= 0 (mod...) hoe moet je die dan oplossen? vriendelijke groeten, Natalie Natali Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 6 januari 2004 Antwoord a $\equiv$ b mod p $\Leftrightarrow$ a = r·p + b voor een zekere r. Dus a $\equiv$ 0 mod p $\Leftrightarrow$ a = r·p voor een zekere r. Dit wil zeggen dat p een deler is van a. De vraag kan dus herformuleerd worden tot: zoek alle delers van a(=7424). Mvg, Els woensdag 7 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb ongeveer een vraag in dezelfde richting dan Laurence. ALs je nu de volgende opdracht hebt : 7424= 0 (mod...) hoe moet je die dan oplossen? vriendelijke groeten, Natalie Natali Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 6 januari 2004
Natali Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 6 januari 2004
a $\equiv$ b mod p $\Leftrightarrow$ a = r·p + b voor een zekere r. Dus a $\equiv$ 0 mod p $\Leftrightarrow$ a = r·p voor een zekere r. Dit wil zeggen dat p een deler is van a. De vraag kan dus herformuleerd worden tot: zoek alle delers van a(=7424). Mvg, Els woensdag 7 januari 2004
Els woensdag 7 januari 2004
©2001-2024 WisFaq