\require{AMSmath} Oplossen van een gebroken vergelijking 6x2 - 11x - 14------------- = -3 4x-7 s.lutt Ouder - zondag 16 november 2003 Antwoord Bij gebroken vergelijkingen gebruiken me nog wel eens de methode van het kruislings vemenigvuldigen. In dit geval schrijf je dan -3 als een breuk:Deze kwadratische vergelijking kan je dan oplossen met de abc-formule. WvR zondag 16 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
6x2 - 11x - 14------------- = -3 4x-7 s.lutt Ouder - zondag 16 november 2003
6x2 - 11x - 14------------- = -3 4x-7
s.lutt Ouder - zondag 16 november 2003
Bij gebroken vergelijkingen gebruiken me nog wel eens de methode van het kruislings vemenigvuldigen. In dit geval schrijf je dan -3 als een breuk:Deze kwadratische vergelijking kan je dan oplossen met de abc-formule. WvR zondag 16 november 2003
WvR zondag 16 november 2003
©2001-2024 WisFaq